Google plus Blog LinkedIN

Servicii de coaching

Life coaching

Sunt life coach instruit de catre Noble Manhattan Coaching, cea mai veche organizatie de coaching din Europa. Practic această meserie de 12 ani și lucrez pe trei segmente principale:

1.  Regăsirea de Sine : drumul către trăirea autentică, prin coaching.  Variantele sunt sesiuni on-line de coaching 1:1,  SAU participarea la Oaza de Coaching (antrenament de grup) in persoana (Oradea și Timisoara). 

2. Coaching pentru un parenting conștient: dedicat atat mamelor cat si tatilor. Coaching bazat pe metoda TBRI (trust based relationship intervention- interventia bazata pe relatii de incredere),Trauma Free World și Teoria Atasamentului. 

3. Business Coaching: Coaching pentru cresterea performanței în echipele din IMM-uri și start-up-uri. Sesiunile de coaching  se desfasoara la sediul firmelor.

Aduc în practica mea de coaching atât studiile mele din educatia formala: Facultatea de Stiințe Economice:  Managementul organizatiei (licenta si master), Facultatea de Medicină și Farmacie: Asistență Medicală Generală (licență), cât și în educația non-formală, avand calificarea de:  Formator, Consilier Dezvoltare Personală, Trainer, Formator Trauma Free World. 

Lucrez permanent cu mine participând la cursurile de Educație Ontologică- Landmark, cursurile susținute de Tony Robbins, cursurile de parenting conștient susținute de dr. Shefali Tsabari, cursurile  ARFO: TBRI,  Îngrijirea competentă în Traumă, Teoria Atașamentului. 

Toate aceste formări le aduc în practică în viața personală și viața profesională! 

Manifest cine sunt, ce mă inspiră și contribui cu mult curaj! 

A.N.