Google plus Blog LinkedIN

Evenimente, stiri si noutati

No5 Coaching : 18 iunie - 20 august 2014

Convingeri limitative si cum scapi de ele : 30 iulie
 
Gandeste-te la ceva la care crezi ca nu esti foarte bun. Ce dovezi cauti care sa sustina aceasta convingere a ta? 
In acest atelier punem lupa pe convingerile limitative si pe convingerile pozitive. 
Ce te opreste sa faci anumite lucruri? Ce se afla in spatele atitudinii si a comportamentului tau? 
 
Participi la acest atelier pentru ca vrei sa afli ce sunt convingerile, de unde vin si ce impact au asupra ta. Si, mai ales, cum iti transformi tu convingerile limitative in convingeri pozitive. 
 
Ce facem diferit? Teoria ca teoria, dar practica ... ne invata!  Cum? Prin exerciti si studii de caz in urma carora tu iti extragi cele mai utile informatii si experimentezi  puncte de vedere noi. Si muullttaaa buna dispozitie. 
 
 Daca stii pe cineva interesat de subiect, da-i de veste si haideti impreuna! 
 
 

Cel mai mare critic al tau : 18 iunie 

Daca cineva ti-ar vorbi la fel cum iti vorbesti tu in intimitatea gandurilor, ai sari ca ars si ti-ai apara principiile, ideile, integritatea. 
Condamnam pe oricine ne judeca sau critica, dar ignoram principalul nostru critic si judecator: propria persoana. 
 
Participi la acest atelier pentru ca vrei sa parcurgi cel mai scurt drum catre depasirea autocriticilor, pentru ca ai obosit sa iti tot spui "n-o sa castig niciodata suficienti bani", "o sa raman mereu blocat in jobul asta", "e vina mea ca toate merg prost in relatia noastra". 
 
 Ce facem diferit? Teoria ca teoria, dar practica ... ne invata!  Cum? Prin exercitii, impartasiri de experiente (cine vrea), chestionare si multaaaa buna dispozitie. 
 
Daca stii pe cineva interesat de subiect, da-i de veste si haideti impreuna!
 
 
Coaching de ... basm romanesc : 27 iunie 
 
O selectie de basme romanesti, personaje pe care le cunosti foarte bine sau deloc si coaching. 
Ce au una cu alta?!?!? 
Pai, au! Uneori, fara sa ne dam seama, aplicam principii din coaching in mod natural in viata noastra. Naturaletea coachingului si beneficiile aplicarii lui in viata de zi cu zi e subiectul central al acestui atelier. 
 
Participi la acest atelier pentru ca te atrag combinatiile inedite. In viata ta cauti noul, interesantul si neobisnuitul. Si toate astea le faci cu naturalete. Sau , pur si simplu te aduce curiozitatea!
 
Ce facem diferit?  Teoria ca teoria, dar practica ... ne invata!  Cum? Ohooo... Vedem cum Harap-Alb, Praslea si Alba ca Zapada faceau coaching (fara sa stie!) si descoperi cum si tu ai o parte din aceste personaje si din coaching in tine. Toate astea cu multaaa buna dispozitie. 
 
Daca stii pe cineva interesat de subiect, da-i de veste si haideti impreuna!
 
 
Cuvinte care schimba minti : 20 august  
 
Daca am putea intelege cu adevarat ceea ce vrea sa spuna o persoana atunci cand vorbeste cu noi? Daca am putea prezice comportamentul cuiva in functie de ce s-a spus? Daca am putea influenta acel comportament prin modul in care raspundem? 
 
Participi la acest atelier fiindca apreciezi comunicarea bine realizata, fiindca  vrei sa afli mai multe despre stilurile de comunicare si despre cum luam decizii si ce ne atrage atentia. 
 
Ce facem diferit?  Teoria ca teoria, dar practica ... ne invata!  Cum? Prin exercitii, studii de caz, toate avand la baza cartea "Cuvinte care schimba minti" de Shelle Rose Charvet. Ornate cu multtaaaa buna dispozitie. 
 
Daca stii pe cineva interesat de subiect, da-i de veste si haideti impreuna!
 
 
Coaching despre ... ce vrei tu : 13 august  
 
Ridica la fileu orice situatie. Pune pe tapet orice intrebare. Adu in discutie orice ti se pare interesant. Ce te framanta. Despre ce ai vrea sa afli mai multe. 
Le abordam prin perspectiva coachingului si surprizele se vor tine lant! 
 
Participi la acest atelier daca vrei sa fi provocat, daca vrei sa fi cu mintea deschisa. Daca iti place sa auzi experientele altora, daca vrei sa impartasesti ideile tale sau/si nelamuririle pe care le ai. 
 
Ce facem diferit? Teoria ca teoria, dar practica ... ne invata!  Cum? Trecem prin sita coachingului toate subiectele propuse de participanti. Lasam de-o parte etichetarea cu "bine" sau "rau" a subiectelor. Pur si simplu creem un spatiu in care discutam despre orice, la modul liber. 
 
Daca stii pe cineva interesat de subiect, da-i de veste si haideti impreuna!
 
Cursa de perseverenta ramane! 
Vino la fiecare atelier și poți câștiga o sesiune privată de coaching în L'Atelier- ul meu de coaching. Cum se poate întâmpla asta? Participă la fiecare atelier de coaching  și s-ar putea să înhați chiar tu premiul!
Câștigătorii (2 persoane) îi vom desemna prin tragere la sorți in cadrul ultimului atelier din seria Coaching No 5! 
 
Inscrieri aici:    http://oradea.incubator107.com/atelier/Breasla%20Gl%C4%83suitorilor/1275
 
 
Te astept cu drag! 
Andrea