Twitter Facebook Pinterest Google plus Blog LinkedIN

Servicii de coaching

Life coaching

Sunt life coach instruit de catre Noble Manhattan Coaching , organizatie care, in Europa este lider in instruirea de life & executive& corporate coach.
Life coach sau antrenor pentru viata. Ceea ce un antrenor personal face pentru fizicul tau, un life coach face pentru mintea&sufletul tau. Cred cu tarie in potentialul tau incatusat inca si in faptul ca acesta se elibereaza in sesiunile de coaching.

Indiferent de motivul care te aduce la coaching, urmez aceasi pasi: construirea unei relatii bazate pe incredere, responsabilitate si asumarea deciziilor .

Sesiunile de coaching au loc fata in fata, la telefon sau online, pe Skype, in functie de preferintele si locul in care ne aflam. Una dintre frumusetile coachingului este ca acesta poate avea loc si daca intre coach si coachee(client) este o distanta de 200km, 500km sau alta cifra.

Instrumentul de care ma folosesc mereu sunt intrebarile. Dar nu orice fel de intrebari, si mai ales, nu adresate fara cap si coada. Obiectivul meu (da, si coachul are obiective) este ca prin modul de lucru si tipul intrebarilor adresate sa aduc in procesul de coaching constientizarea si responsabilizarea ta.  Responsabilitatea are un rol crucial in obtinerea performantei. Doar in momentul in care tu, client, iti asumi si intelegi responsabilitatea totala pe care o ai asupra actiunilor si gandurilor, doar atunci va creste angajamentul fata de ceea ce ti-ai propus. Odata angajamentul si responsbailitatea crescute, performanta e la un pas distanta.

Constientizarea este produsul atentiei focusate, concentrarii si claritatii. Constientizarea crescuta determina o perceptie mai clara a situatiei in care te afli.

Un proces de coaching in care coach-ul nu creste constientizarea si responsabilizarea clientului nu va avea rezultatele asteptate. Va fi doar un mod de a analiza o situatie, o modalitate de abordare la fel ca multe altele. Indiferent ce modele de coaching s-ar folosi, ce instrumente etc niciunul nu va produce schimbarea dorita.

Asadar, ce fac eu, life coach pentru tine?
Sunt partenerul tau. Cred in tine, in resursele tale, in creativitatea ta, in inteligenta ta, in ambitiile si visele tale.
Inteleg ca uneori te simti blocat. Ca, pur si simplu, nu stii ce drum sa urmezi, incotro sa te indrepti.
Explorez alaturi de tine diferite unghiuri de perspectiva asupra situatiei in care te afli.
Iti facilitez accesul catre acel grad al constientizarii care iti dezvaluie noi perspective si alte abordari ale provocarii.
Creez un spatiu in care te simti in siguranta, te descoperi si te focusezi pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. Astfel, ajungi la concluzii si solutii care sunt potrivite adevaratului „tu”.
Te provoc sa indraznesti sa traiesti asa cum meriti: cu potentialul turat la maxim, cu planuri indeplinite si succes.

Ce nu fac eu, life coach?
Nu te intreb „de ce” a aparut aceasta provocare in viata ta. Provocarea poate fi pe plan personal sau profesional: cresterea stimei de sine, viata de cuplu, consolidarea carierei, descoperirea vocatiei, situatie financiara si orice altceva.
Nu-ti analizez copilaria, asta ramane in sarcina psihologilor.
Nu-ti spun ce si cum sa faci. Sunt sigura ca ai deja aceasta capacitate.

Pentru un boom si un zoom in viata ta, te invit cu drag la sesiuni de coaching!